Zadruga Elita u septembru počinje da se emituje na televiziji Pink, a uveliko se već spekuliše o tome ko je već potpisao ugovor i ko će se naći u Beloj kući.

Prvi učesnik već je i zvanično najavljen! U pitanju je Milena Kačavenda, bivša drugarica i kuma Ane Ćurčić koja je zajedno sa Zvezdanom Slavnićem obeležila šestu sezonu rijalitija.

Bila je aktivna u javnosti i tokom Zadruge, a nedavno je izjavila da je spremna da uđe u Elitu ukoliko dobije poziv. To se i desilo, i Milena je navodno potpisala ugovor, pa će pokazati šta ume već za nekih mesec dana.

Instagram/milenaacademy, TV Pink / screenshot Milena Kačavenda

Milioni gledalaca Pinka biće oduševljeni, ali i šokirani kada bude bio obelodanjen zvanični spisak učesnika, na kojem su velika imena s domaće scene, kontroverzne javne ličnosti, ali i potpuno nova lica koja će privući pažnju širokog auditorijuma, piše Pink.rs.

Glavna nagrada u novoj sezoni Zadruge iznosiće 100.000 evra, a Željko Mitrović je najavio brojne novitete u Eliti, pa nema sumnje da je pred gledaocima još jedna izbudljiva sezona.

BONUS VIDEO:

Dušica Jakovljević o Zadrugarima i današnjem incidentu Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!