Nakon što je Ana Ćurčić besna napustila studio Zadruge i usput polila voditeljku Anu Radulović, atraktivna cica doživela je još jednu neprijatnost pred kamerama.

Ovoga puta u emisiji uživo napala ju je Jelena Golubović. Problem je nastao kada je Jelena pomislila da Ana nije podjednako objektivna prema Ivanu Marinkoviću i njegovoj bivšoj parnerki Miljani, smatrajući da se u dijalogu Kulićevoj daje prednost.

U jednom delu emisije, Golubovićeva je konstantno prekidala Anu, na šta je ona izrevoltirano odreagovala.

-"Jelena, jesi li završila? Mogu li da kažem nešto?!", upitala je Ana.

"Ironično je to sa tvoje strane", poručila je Jelena. 

"Ako ti ovako Ana nastaviš, ja ću se obratiti čelnim ljudima Pinka. Ako po mom odgovoru vidiš, možeš da zaključiš da sam završila. Nadam se da imaš bar fakultet, ako nema Miljana. Ti si voditeljka i treba da budeš neutralna. Vređa mi inteligenciju to što Miljana priča. Tebi ako ne vređa, evo slušaj je ti Ana. Pošto njenu inteligenciju ne vređa", istakla je Golubovićeva.

"Ja samo molim da se gosti u studiju ponašaju civilizovano. Ne mogu da dođem od reči tebe Jelena. Očigledno ne postuješ ovu kuću i pokušavaš da poniziš mene kao voditelja", govorila je Ana.

"To je očigledno zato što ti nisi sposobna za svoj posao. Nisi dorasla da sa zvezdama poput mene, vodiš program. Pomisliću Ana da i ti nemaš dva razreda osnovne škole", zaključila je Jelena Golubović.

BONUS VIDEO:

Dušica Jakovljević o Zadrugarima i današnjem incidentu Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!