• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GASTRONOMSKI UŽITAK I TRADICIJA SREMA! Zavirite iza kulisa Gastro Srema i prepustite se pravom gurmanluku na Kurir TV

Izvor Promo

Danas u 14.30 časova na Kurir televiziji očekuje vas još jedna neobična epizoda emisije "Kojekude po Srbiji", a ovog puta Vukašin će vas upoznati sa najrazličitijim specijalitetima jer je današnja emisija posvećena gastronomiji.

 GASTRONOMSKI UŽITAK I TRADICIJA SREMA! Zavirite iza kulisa Gastro Srema i prepustite se pravom gurma Izvor: Promo

Na samom početku gledaoci će imati priliku da zavire iza kulisa Gastro Srema, koji se održava u Staroj Pazovi i vide kako se prave sitni kolači - "salčići". S obzirom da su Slovaci domaćini u Pazovi, saznaćete i za njihovo tradicionalno jelo "nadlacke", od kojih je napravljen brend, pa posetioci ovog mesta u svako doba godine mogu da ga probaju. Kako se Srem deli na vinski i svinjski, neizostavno je bilo i pravljenje čvaraka, kao i staro, zaboravljeno jelo - cicvara.

Gledajte još jednu zanimljivu epizodu i uplovite u nove avanture sa Vukašinom Grozdanićem danas od 14.30 časova samo na Kurir televiziji!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE