Na samom početku gledaoci će imati priliku da zavire iza kulisa Gastro Srema, koji se održava u Staroj Pazovi i vide kako se prave sitni kolači - "salčići". S obzirom da su Slovaci domaćini u Pazovi, saznaćete i za njihovo tradicionalno jelo "nadlacke", od kojih je napravljen brend, pa posetioci ovog mesta u svako doba godine mogu da ga probaju. Kako se Srem deli na vinski i svinjski, neizostavno je bilo i pravljenje čvaraka, kao i staro, zaboravljeno jelo - cicvara.
Gledajte još jednu zanimljivu epizodu i uplovite u nove avanture sa Vukašinom Grozdanićem danas od 14.30 časova samo na Kurir televiziji!
Temperatura pada na -15 stepeni! Čubrilo otkrio detaljnu prognozu za zimu, evo kada će u Srbiji biti najhladnije
Beograđanka za dva meseca dobila 3 kazne: Otkrivamo na kojim se sve lokacijama na auto-putevima meri brzina
Zvezdin Amerikanac hitno reagovao na pomen otkaza Sferopulosu: Šuter crveno-belih se oglasio na Instagramu
Igrao za Zvezdu i rekao najskuplje "ne" u istoriji evro-košarke! Jedan čovek mu se sada smeje zbog 12 miliona
Svetislav Pešić dobio dva strašna pojačanja: Još jača Srbija napada Dansku u Beogradu!