Pre nekoliko nedelja, Saša Mirković, vlasnik televizije Hajp, otkrio je da će od jeseni emitovati rijaliti "Imanje" koje će biti snimano na dobro poznatom imanju u Lisoviću.

Na ovom imanju smo godinama gledali rijaliti Farma, koji će se, sudeći po postu Željka Mitrovića na Instagramu, vratiti ove godine posle višegodišnje pauze.

Mitrović je nakon Farme emitovao rijalitije Dvor, Zadruga i Elita, a od ove jeseni ćemo gledati dva istovremeno - i Farmu 8 i Elitu 8.

Ovako je izgledala prva Farma:

Youtube/Maja Nikolic Official Topalko, Farma

Mitrović je na Instagramu, između ostalog otkrio da se "sprema Farma 8" i da će se razlikovati od prethodnih.

"Posebnost ove Farme je izgradnja potpuno novog, malog, srednjevekovnog sela gde će učesnici stvarno živeti život iz 14. veka! Prvi put će učesnici sa jedne televizije prelaziti u ambijent srednjovekovnog sela, druge televizije! Prelasci će se dešavati po kaznama i zaslugama!".

BONUS VIDEO:

HOROR FARMA U LISOVIĆIMA POSLE PET GODINA OD ZAVRŠETKA RIJALITIJA: Imanje propada, okupljaju se ljudi u crnom i izvode rituale! Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!