• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RTS najavljuje "Generaciju 2014"

Izvor mondo.rs

Nakon uspešno realizovanog projekta "Generacija 2013", Jutarnji program Radio-televizije Srbije, najavljuje drugi serijal - "Generacija 2014".

"O čemu razmišljaju studenti završnih godina osnovnih, master ili doktorskih studija fakulteta u Srbiji i inostranstvu,  čemu se nadaju, šta ih očekuje po završetku studija, kako izlaze na kraj sa uobičajenim studentskim problemima, kakve su im perspektive u zemlji, zbog čega maštaju o usavršavanju i zaposlenju u inostranstvu - samo su neka od pitanja na koja ćemo pokušati da damo odgovor u narednoj akademskoj godini", navode u Radio-televiziji Srbije.

Studenti iz Srbije koji su u inostranstvu, Jutarnji program i projekat "Generacija 2014", mogu pratiti na Satelitskom programu RTS-a ili preko internet portala RTS-a "RTS uživo".

Prvi serijal projekta "Generacija 2013" - aktivnosti studenata fakulteta u Srbji u prethodnoj akademskoj sezoni i dalje će biti dostupne na internet portalu RTS-a, Google+ i Facebook stranicama.

"Generacija 2014" je nacionalni multimedijalni projekat Jutarnjeg programa  Radio-televizije Srbije, koncipiran tako da putem društvenih mreža Gugl plus i Fejsbuk i TV izveštaja na programima Medijskog javnog servisa Srbije prati  aktivnosti studenata na fakultetima i van njih.

Ukoliko ste student završnih godina, imate inicijativu, predlog, ideju, iskustva na studijama u inostranstvu, želite da pomognete onima koji imaju dileme ili jednostavno skrenete pažnju javnosti na probleme sa kojima se suočavaju studenti, "Generacija 2014" je prava prilika za to!

Više o prijavljivanju za projekat pročitajte OVDE.

Tagovi

rts

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE