• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Očekuju nas nikad luđi "Parovi"!

Izvor mondo.rs

Produkcija Happy TV ne želi da otkriva imena učesnika, niti datum početka rijalitija, jer želi da napravi bum! Neko će dobiti apartman, a stižu nam i strani glumci!

Happy TV ne želi da odustane od visokog rejtinga i nastavlja bitku za ostanak u vrhu tabele gledanosti.

Producenti se nadaju da će ovog puta naći zajednički jezik sa Tanjom Savić i njenim suprugom, Milicom Dabović, koja je trebalo da uđe u Maldive, a za koju će se pripremiti poseban apartman ukoliko uđe u Parove.

"Na Happy TV defiluju razne poznate ličnosti, ugovori se potpisuju u tajnosti...", pišu "Naše Novine".

Produkcija razgovara i sa nekim stranim glumcima, kako bi ovaj šou dobio internacionalne razmere.

"Ne žele da se fokusiraju samo na srpske zvezde, već i na one preko grane".

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 16

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

DEKI-NS

@Šiptar-Ne pratim jedino od 18:30-20h odgledam kad dođu određeni gosti u studio i spuste ove iskomplexirane likove na zemlju.Bio je Gastoz pre neki dan,u četvrtak Nataša Šavija,juče bio Veljko Dabetić i pomerio je p*du ovim jadnicima,lepo im je objasnio da mesta gde idu trocifrene linije GSP BG nisu deo Beograda (Ripanj,Pinosava,Leštane ...) Ne morate uopšte pratiti rijality sve se sazna preko štampe,ne možete preskočiti te strane.

jedan od mnogih

Zar vi na vasoj televiziji nemate nista drugo da ponudite nego samo rijalitije? Ja razumem 1, ajde nekako i 2(jedva), ali 3 rijalitija jedan za drugim je stvarno previse! Sramota! Da se ja pitam oduzeo bih vam nacionalnu frekvenciju jer ste prevrsili svaku meru sa tim trovanjem i zatupljivanjem naroda!

spyderns

Opet pocinje nov cin bluda,nemorala i bluda?Super,bolesnici ce imati sta da gledaju,pa ce onda da pricaju da li se neko je...o ili se nije je...o.Tuzno i zalosno,pustite nesto normalno da se gleda,ove koji udju u kucu zatvorite,pogasite kamere i struju ,zapecatite kucu i ne otvarajte-NIKADA.

SERIJE