• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Imao ili nemao, žene me vole! (VIDEO)

Izvor mondo.rs

Pobednik rijalitija Veliki brat 2015. otkriva za MONDO koji mu je najlepši trenutak bio u kući, ko će ga zbog novca više voleti i da li je sumnjao da će najomraženiji učesnik uspeti da odnese prvo mesto.

Darko Petkovski iz Kumanova je pobednik Velikog brata 2015. Uzbuđen i emotivan, jedva je uspeo da sastavi koju rečenicu kada je stao pre novinare. Kako kaže, mislio je da neće pobediti.

"Teško je opisati. Ovo je prvi put da se ovako osećam u životu. Želim samo da zagrlim svoje najbliže", kaže Darko".

Takmičar koji je osvojio drugo mesto, Goran Todić, važio je za najomraženijeg ukućanina. Pitali smo pobednika, kako bi se osećao da je najveći "negativac" uzeo prvo mesto.

"Nisam razmišljao o tome kada smo u bašti ostali samo nas dvojica. Ne smatram da je on najomraženiji...Mislio sam samo na svoju porodicu i o svemu tome što me čeka kada izađem napolje. Možda mi je i to bilo najteže...s ne vidim svoju porodicu 100 dana. Oni su mene gledali, a ja njih ne. Imao sam trenutke kada sam baš bio u lošem stanju i kada sam želeo da napustim kuću", otkriva pobednik.

Prijatelje koje je stekao u rijalitiju, namerava da zadrži i u "stvarnom" životu.

"Ervin, Tina i Barbara su stalno bili uz mene i bez njih ne bih stigao gde jesam, tako da ću sa njima sigurno nastaviti da se družim. Poznanstvo sa njima je definitvno najlepši trenutak u rijalitiju".

Pobednik Velikog brata je dobio nagradu od 100 hiljada evra, pa se poteglo pitanje da li će sada žene više "padati" na njega nego ranije, posebno Tina, njegova ljubav iz rijalitija.

"Novac nema nikakve veze sa tim kakva sam ja ličnost. Imao ili nemao 100 hiljada evra, one me obožavaju", kaže Darko.

Njegovi drugari Mika i Giba čestitali su mu na pobedi, ali su nam i otkrili da su mu predvideli prvo mesto, kada su mu "gledali" u šolju pre nekoliko dana.

giba i mika
Izvor: YouTube

Ukućani, njegovi drugari i ljudi iz organizacije ovog rijalitija sačekali su ga iza scene i srdačno mu čestitali. Pogledajte video.

Veliki brat
Izvor: MONDO

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 25

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

shabanovision

Ne daj Boze da neki srbin pobedi u nekom srpskom takmicenju...m@ Pobednik je namesten 1000000%! Decka odlikuje ono sto neoliberali namecu, sklonost ka obema polovima, tzv kultura obitavanja, fazon deckica sa kosicom, puritanizam, harmonija zivota, cool i in....smesno zaista. Ponekad sam pogledao i obe sam ruke smeo dati da ce on pobediti ili Sarajlija iz solarijuma. Mogu se zakleti da im je ovo i jedna od najnegledanijih sezona ikada..Namesteno i smorno...

Bik

Smarac

Joca

Bred Pit PROPO

SERIJE