• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

To je detinjstvo: Sintisajzeri i "roboti"! (VIDEO)

Izvor mondo.rs

Zaboravite Šaju Labafa i lepotice poput Megan Foks i Rouzi Hantington Vajtli. Setite se PRAVIH autobota i Optimusa Prajma!

Dragi naši, svaki put kada pišemo neki od ovih "sećate li se" tekstova, pomislimo na to koliko smo omatorili... Ipak, to što smo matori i što se sećamo, recimo, Branka Kockice i Muzičkog tobogana, znači da smo imali i lepše detinjstvo od današnjih klinaca, pa se ne osećamo loše kada kažemo i da se sećamo PRAVOG Optimusa Prajma i PRAVIH autobota.

Film "Transformers", snimljen po istoimenim crtaćima, prikazan je na velikom platnu u Americi 8. avgusta 1986. godine. Da, pre trideset godina...

Film je režirao Nelson Šin, producent "originalnih" crtaća, a glasove pozajmljuju Erik Ajdl, Džud Nelson, Lenard Nimoj, Kejsi Kasem, Robert Stak, Lionel Sander, Piter Kalen, Orson Vels...

Transformersi film
Izvor: YouTube

Radnja filma smeštena je u 2005. godinu, 20 godina posle događaja u drugoj sezoni. Optimus Prajm je poginuo, a preostale Autobote progoni Galvatron, sluga Unikrona, Transformersa koji se nameračio na Sajbertron.

Ukoliko ste zaboravili, podsetite se uz fantastičnu sintisajzer muziku. Ukoliko ste zaboravili šta je sintisajzer... šalimo se. Uživajte!

Transformersi film
Izvor: YouTube

Evo kako su zvučali naši "Transformersi".

transformersi
Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

wepard

Jadni klinci danas navijanu za Sorajatron i Tijanus sa Silikontrona

Soundwave

Najbolji crtani film svih vremena!! Ovi igrani filmovi i rimejkovi crtaca ne mogu da mu pridju! I dan danas volim da ih ponekad pogledam :)

Mix90

Legendarno.... Optimus i Megatron

SERIJE