TV

Najskuplji rijaliti do sada: "Zadruga 3" će koštati čak 40 MILIONA EVRA?!

Veći honorari, pozorište, robot i drugi noviteti biće prikazani u novoj sezoni rijaliti.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

"Zadruga 3" će izgleda biti najskuplji rijaliti projekat u Srbiji do sada, jer je vlasnik TV Pink Željko Mitrović oktrio da će ga ovaj šou koštati čak 40 miliona evra, ali da ne žali, jer gledaoce očekuje spektakl.

U Šimanovce će se useliti večeras 50 takmičara i otpočeti treću sezonu rijalitija. Među njima se nalaze Zoki Šumadinac, pobednici "Parova" Dalila i Dejan Dragojević, maneken Filip Đukić, novinar Ivan Gajić. starleta Tara Simov, kao i denseri Ivan Gravrilović, Gagi Đogani i Sani Trik FX.

"'Zadruga 3' košta čak 40 miliona evra! Rijaliti program uopšte nije jeftin, kad se radi kako treba. Na moju žalost, a na sreću takmičara, honorari su u ovoj sezoni znatno veći. Potrudili smo se da nadmašimo sve prethodne 'Zadruge'", istakao je Željko Mitrović za "Informer" i dodao je među skupljim stavkama bio robot Leposava i izgradnja pozorišta čiji će upravnik biti Dragan Marinković Maca.

"Otvaramo Šekspirovo pozorište, koje izgleda bolje nego bilo koje srpsko. Ima rotacionu binu, hidrauliku, 250 sedišta i veoma lep enterijer. Imamo i pravu sportsku dvoranu", istakao je Mitrović.