TV

"Ne znam da li ću igrati u "Nemanjićima", nije mi se dopala serija..."

Izvor mondo.rs

Proslavljeni srpski glumac, kojeg trenutno gledamo u filmu "Četiri ruže", otvoreno o mogućnosti da zaigra u drugom delu serije o Nemanjićima

Izvor: MONDO, Stefan Stojanović

Pocetkom prošle godine gledali smo "Nemanjice", seriju koja je verovatno na domacem tržištu izazvala najviše polemike u javnosti. Od društvenih mreža, preko glumackog sveta, pa do istoricara, svi su u nekom trenutku dali komentar u vezi sa tim da li je ova serija opravdala visoki budžet koji je imala - vecina smatra da nije.

U skoro svakoj epizodi se potkrala neka greška. Od modernog jezika, korišcenja slenga, scenografije, pa do istorijskih nedoslednosti, gledaoci su se našli pomešanih osecanja u vezi sa pricom o najcuvenijoj srpskoj porodici koja je "iznedrila" ovu zemlju.

Možda ce vas zanimati

Tako, cini se, misli i glumac Dragan Gagi Jovanovic, za kojeg se šuška da ce zaigrati u "nastavku".

"Moram da priznam da nisam nešto zadovoljan prvim delom Nemanjica. Dobro cu razmisliti. Važno mi je da scenario bude dobar, a onda i sve ostalo", rekao je glumac "Informeru".

Nastavak price o dinastiji i dalje je neizvestan.

Krajem prošle godine je irektor Javnog servisa Srbije Dragan Bujoševic tvrdi da su oni spremni da plate drugu sezonu, ali da scenarista Gordan Mihic nije završio svoj posao, da bi se ubrzo oglasio i Mihic i rekao da je "scanario promenjen i prilagoden, da je napravljena još bolja verzija, ali da se od tada niko nije javio".

Dok ne vidimo nove, gledamo stare Nemanjice:

Nemanjići - "Svi smo plakali..."
Izvor: MONDO

Kako su voleli Nemanjići?
Izvor: MONDO

Intervju sa mladim Vukanom - glumcem Milanom Marićem
Izvor: MONDO

Vojin Ćetković - serija "Nemanjići"
Izvor: MONDO