TV

Učesnici Zadruge oduzimaju decu zbog ulaska u rijaliti?

Izvor mondo.rs Izvor Srpski Telegraf

Domaća štampa prenosi da bi Pinkova zvezda, koja je ostavila bebu i malog sina "napolju" i ušla u rijaliti, mogla da ostane bez starateljstva nad decom.

Izvor: MONDO, Goran Sivački

Pinkova zvezda Barbara Pajović nalazi se u Zadruzi, a na vrata njene kuće uskoro bi mogla da pokuca Socijalna služba, prenosi "Srpski telegraf".

Pajovićeva se takmičila u Pinkovim zvezdama, a sada list otkriva detalje o njenom privatnom životu. Barbarin suprug Aleksandar je u  zatvoru i kaznu će služiti do 2021. godine, a par ima sina i bebu rođenu pre samo godinu dana. Decu je pevačica ostavila Aleksandrovoj majci i svojoj baki, i ušla u rijaliti.

"Nije rekla mužu da ide u šou, i on je preko advokata zapretio da će je prijaviti zbog zanemarivanja dvoje maloletne dee. Barbara je ranije izjavila da ju je muž podržao, i da je znao gde će deca biti, što nije tačno. Staratelji su bez primanja i žive u neadekvatnim uslovima", navodi izvor lista.

Koordinatorka Sigurne kuće Vesna Stanojević rekla je tom listu da je takvo ponašanje nedopustivo, i da se nada da će Socijalna služba odraditi svoj posao.