TV

Srpska glumica otkriva kako je dobila ulogu u hit seriji "Handmaid's tale"

Izvor mondo.rs

Mlada glumica doputovala u Beograd, na premijeru filma s Mirjanom Joković "Easy land"

Izvor: YouTube/screenshot/Series Trailer MP

Glumica Nina Kiri koja je poreklom Srpkinja, veliku popularnost stekla je u popularnoj seriji "Sluškinjina priča", a sada otkriva kako je dobila ulogu i o čemu se radi u filmu koji je snimila s Mirjanom Joković.

Nina je rođena 1992. godine u Beogradu, a kao mala se preselila u Kanadu i završila srednju školu u Vankuveru. Veliki televizijski debi doživela je 2011. godine u Diznijevom hit filmu "Geek Charming" , a već 2016. godine dobila je primećenu ulogu u filmu "Cleo."

Ona se pojavila u Srbiji na FEST-u, glumi u ostvarenju "Easy land", porodičnoj drami sa Mirjanom Joković. Tom prilikom Nina je otkrila kako je uspela da dobije ulogu u seriji "Sluškinjina priča".

"Ide se na audiciju, odradiš ono što možeš, i onda te ili zovu ili ne. Mene su zvali i potrefilo se da je to postala veća serija nego što sam mislila da će biti. Čula sam da je serija veoma popularna u Srbiji", rekla je mlada glumica, prenosi "Blic" i priznala kako leči nostalgiju za Srbijom.

"Meni je ovaj film rešenje na neki način, zato što je spojio posao i moju zemlju. Sad smo ovde, i to je mnogo lepo iskustvo i dosta mi znači što se tiče te nostalgije koja će uvek da postoji".

Nina Kiri u filmu tumači lik ćerke Nine u novom ostvarenju, tinejdžerke koja odrasta uz majku, koja je mentalni bolesnik, Pogleadjte šta je o filmu rekla Mirjana Joković.