TV

Stigao je "Tajkun"! (FOTO, VIDEO)

Izvor mondo.rs

Pogledajte premijeru prve epizode nove serije sa Draganom Bjelogrlićem na FEST-u!

Prva epizoda serije "Tajkun" prikazana je premijerno na beogradskom FEST-u.

Crvenim tepihom na premijeri prošetala je glumačka i autorska ekipa, na čelu sa Draganom Bjelogrlićem koji tumači naslovnu ulogu.

Televizijski gledaoci mogu da pogledaju seriju "Tajkun" od 15. marta, nedeljom u 21h na SuperStarTV-u, odnosno dan kasnije, ponedeljkom od 20h na RTS-u.

Pogledajte trejler!

"Tajkun" - trejler (ZABAVA)
Izvor: YouTube/Tajkun

Posle više od šest nedelja priprema i 100 snimajućih dana, stiže zajednički projekat produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije, koji potpisuje reditelj Miroslav Miša Terzić.

Kroz deset epizoda gledaoci će biti u prilici da prate dramatičan i turbulentan život moćnog čoveka na vrhuncu karijere u trenutku kada i država i neprijatelji prete da unište njegovo poslovno carstvo. "Tajkun" je triler sa kriminalističkim zapletom u kojem dominiraju elementiporodične drame, a glavna linija priče prati Vladana (Dragan Bjelogrlić) koji je u javnosti omražen zbog bogatstva stečenog na sumnjiv način. On postaje progonjen čovek, prisiljen na drastične mere radi očuvanja sebe, svoje kompanije i porodice. 

JOŠ JEDAN INSERT

Tajkun - trejler (ZABAVA)
Izvor: YouTube/Tajkun

Ostale uloge tumače Tihana Lazović, Vuk Jovanović, Branislav Trifunović, Marko Baćović, Hana Selimović, Vanja Nenadić, Miloš Petrović i drugi.

POGLEDAJTE - OVAKO JE NASTAJAO "TAJKUN"

Kako se pravila serija Tajkun? (ZABAVA)
Izvor: YouTube/Tajkun

Pogledajte MONDO TV sa glumcima iz serije!