TV

Veliki domaći TV transfer!

Svima dobro poznato lice, pogotovo onima koji prate "Beogradsku hroniku", Rada Đurić odlazi sa RTS!

Rada Đurić
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Dugogodišnja novinarka i jedno od najprepoznatljivijih TV lica Radio-televizije Srbije Rada Đurić posle više od dve decenije odlazi iz Javnog servisa i prelazi na Televiziju Nova S!

Radu Đurić ćete imati priliku da gledate u popodnevnom programu "Među nama" dok je Nataša Miljković pristala da pomogne kolegama sa informativnog kanala N1.

"Hvala mojim dragim kolegama sa RTS-a a pre svega gledaocima koji veruju u mene svih ovih godina. Trudiću se da na Novoj ostanem stara, zato što verujem, možda kao nikad do sada, da je tako malo važno gde smo ako ne znamo ko smo. Jer, ako ne zaboravimo ko smo, onda smo uvek tamo gde i treba da budemo. Ostanimo pametni, pristojni i kod kuće. Vidimo se uskoro", poručila je Rada Đurić.

S obzirom na to da se nedavno vratila iz inostranstva, ova iskusna novinarka je trenutno u samoizolaciji, a u naredne dve nedelje u emisije će se uključivati preko video linka.

Rada Đurić je više od dve decenije bila zaštitno lice emisije "Beogradska hronika" na RTS-u i sa svojom publikom je uspostavila odnos pun poverenja jer se oduvek zalagala za to da se čuje glas naroda ali i da ukaže na probleme sa kojima se suočavaju.

MONDO TV INTERVJU: RADA ĐURIĆ

MONDO TV SA RADOM "HRONIKOM": POLA SRBIJE IMA MOJ BROJ!

Rada Hronika: Pola Srbije ima moj broj
Izvor: MONDO

Tagovi