TV

Pranje nogu i honorar od 150.000 evra: Ovo je Zadruga 4! (FOTO, VIDEO)

Izvor mondo.rs Izvor Alo

Iako se Zadruga 3 još uvek nije završila, Željko Mitrović uveliko radi na kastingu za četvrtu sezonu koja počinje 6. septembra

Izvor: MONDO, Goran Sivački

Dok mi još gledamo šta je Anabela rekla Luni i Marku, odnosno čitamo da se bivša učesnica povlači iz javnog života, stiže vest da Zadruga 4 počinje već u septembru ove godine!

U njoj će se naći sve zvezde dosadašnjih rijaliti formata u našoj zemlji, među kojima je i Kristijan Golubović, koji je već dogovorio uslove svog učešća.

Možda će vas zanimati

"Kristijan je pre tri dana potpisao šestomesečni ugovor s produkcijom popularnog rijalitija na 150.000 evra, od čega će 50.000 evra dobiti unapred. Takođe, osim toga, postigao je dogovor i da dobija mesečni honorar u iznosu od 25.000 evra za učešće u rijalitiju", rekao je neimenovani izvor listu "Alo" i dodao da u ugovoru postoje klauzule kojih se obe strane moraju pridržavati.

"Kada istekne tih šest meseci, Kristijan će moći da produži ugovor na preostala tri jer će i četvrta sezona rijalitija trajati devet meseci. Ako ne bude želeo da ostane u rijalitiju, moći će da izađe, bez obaveze da plaća kaznene penale. Ali ne samo to, produkcija ga neće ni tužiti ako pre isteka inicijalnog ugovora napusti rijaliti.

Osim Kristijana, na imanje u Šimanovcima useliće se i Nenad Marinković Gastoz, Zmaj od Šipova, Miljana Kulić, Sloba Radanović, Luna Đogani, Stanija, ali i Jasmina Medenica, koju je predložio Golubović.

"Tačno je da sam rekao da bez Medenice neću da ulazim. Ko će da me hrani i da mi pere noge ako ona ne uđe? Moje učešće bez njenog nema smisla", rekao Kristijan listu "Alo".

Podsetite se finala s njim.