Stižu ponude

LJUPKA STEVIĆ ULAZI U ZADRUGU?! Nakon skandala dobila ponudu koja se ne odbija, a evo šta ona kaže na to!

Autor Anja Konstantinović

"Živela je kod generala Simića u stanu, rijaliti bi joj dobro došao"

Izvor: ATA Images/ Antonio Ahel

Ljupka Stević postala je glavna tema medija, nakon što je svom oženjenom dečku generalu Dragiši Simiću, sa kojim je bila 10 godina u vezi napravila skandal, nakon što je saznala da "ima ljubavnice koje vodi na svoju vikendicu na Avali", a zatim su usledili klipovi unakaženih automobila.

Pevačica je prilikom oglašavanja za domaće medije istakla i da ona nije uništavala kola i da ih je zatekla takve kada je došla po svoj novac, a onda i ispričala da je za ljubavne afere generala otkrila uz pomoć prisluškivača. Njoj je nakon svega određena zabrana prilaska generalu Simiću.

Ljupka je nakon ovog skandala dobila ponudu da uđe u trenutno aktuelnu sezonu rijalitija Zadruga, a kako kaže izvor, njoj je za to ponuđena dobra lova.

"Simć je pored Ljupke imao toplinu, dom i ljubav. Ona pored njega muškarca i finansijsku sigurnost. Ipak, kod Ljupke je bila presudna ljubav. Zato i nije razmišljala kada je raskidala ovako burno i na sva zvona. Odmah nakon skandala usledio je poziv od Pinka, u kome su Ljupki ponudili novac koji bi malo ko odbio", ispričala je pevačica bliska Ljupki za "Srpski telegraf" i dodala da Ljupka nema svoj stan, da je živela u stanu generala Simića, da joj je ovo odlična prilika, kao i da je dobila ponudi i od produkcije Parova, ali je odbacila, jer je suma znatno manja.

Ovim povodom oglasila se i Ljupka koja je rekla da je i ranije dobijala ponude da uđe u rijaliti porgrame.

"Ja da sam htela da uđem u Zadrugu 4, mogla sam, imala sam poziv, kao i iz Parova, takođe. Odbila sam sve. Sada na celu moju situaciju i dalje stojim pri stavu da nisam osoba za rijaliti. Nisam skandalozna. Stabilna sam i primirena osoba. Ovo je bila moja žuta minuta. To se desilo, jer sam mnogo volela i bila sam razočarana i povređena", rekla je pevačica.

Pogledajte još jednom kako je Ljupka reagovala posle saznanja da je Simić vara!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.