TV

POPULARNI PAR I SERIJE "IGRA SUDBINE" PRELEŽAO KORONU: Ispričli kako su saznali da su oboleli

Autor Anja Konstantinović

Sve ispričali uživo u programu.

Izvor: MONDO/Goran Sivački

Popularni par iz serije "igra sudbine" Luka Raco i Olja Lević gostovali su u jutarnjem programu kod Filipa Čukanovića i tom prilikom otkrili da su preležali kovid 19!

Njih dvoje su uživo u programu opisali kako su saznali da su zaraženim virusom koji je zahvatio ceo svet. Razgovor o toj temi počeo je šalom voditelja, koji ih je upitao da se rukuju sa ljudima ili drže propisanu distancu.

"Moram da kažem da smo oboje radili test i da imamo antitela, što znači da smo imali koronu. Na sreću, ja nisam imao nikakve simptome, ali pred put u Crnu Goru radio sam test i tako saznao. Nadam se da sam barem u narednom periodu miran što se kovida tiče, ali, naravno, vodićemo računa i dalje", rekao je Luka.

Izvor: Printscreen/Prva TV

Olja je, za razliku od njega, znala da ima koronu i bila je izolovana.

"Ja sam koronu preležala početkom jula, imala sam simptome, ali, na sreću, bili su blagi. Naravno, morala sam da se izolujem, nisam išla na snimanja. Sve je prošlo bez većih problema", rekla je glumica.

Zahvaljujući ulogama u 'Igri sudbine' Raco i Levićeva dobili su nedavno priznanje za omiljeni glumački par po izboru publike. Serija je nadmašila sve rekorde gledanosti, pa su producenti odlučili da snimanje produže znatno više nego što je prvobitno planirano.

Tagovi