Ponovo ljubomorisala!

PUĆI ĆU MU ŠAMARČINU NA KRAJU! Matora napala Anđela zbog Sanje, reagovalo obezbeđenje (VIDEO)

Autor Branka Bajić

Još jedno burno veče u Zadruzi!

Izvor: YouTube/Zadruga Offical/printscreen

U Zadruzi je sinoć tradicionalno održana žurka, ali je isto tako bilo i jedno od burnijih večeri koju su obeležila najmanje dva sukoba.

Nakon tuče Frana Pujasa i Tome Panića, sukobila se i Jovana Tomić Matora sa Anđelom Rankovićem, i to zbog svoje bivše devojke Sanje Stanković.

Jovana je napala Anđela zbog ljubomore, nakon što je on prišao Sanji da je uteši. Očigledno da to nije mogla podneti, pa se razbesnela i izazivala Anđela.

"Hoćeš li da se biješ, šmekeru? Ti češ da skočiš prvi! Ti kao Kristijanu... Ti si muškarčina, ti ćeš nju da braniš?!", vikala je Matora, a Anđelo joj je govorio kako nije normalna.

Obezbeđenje i Lepi Mića pokušali su da obuzdaju Matoru kako ne bi došlo do incidenta.

"Ko je tebe prozivao?! Kakve veze ti imaš sa tim, bre?!", iznervirao se Anđelo, a pojedini zadrugari stali su uz njega.

"Na kraju ću mu pući šamarčinu! Jedini smo je Ša i ja podigli, on kao priča Kristijanu da bi on nešto uradio prvi. Ne, nego se u*rao kad je video Kristijana! Hoće da joj gurne ku*ac, ali ku*ac će da joj gurne! Je*ao je Fran, ona skače zbog Frana, treba da se bijem sa budalama zbog nje!", besnela je Matora.

Takođe, veče je obeležio i sukob Frana i Tome koji je prethodio ovome. Panić se zaleteo na Frana, a u naletu besa odgurnuo je Sanju Stanković, zbog čega je Jovana Tomić Matora burno odreagovala.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi