GROZNO

KRISTIJAN OTKRIO JEZIVE RITUALE JEDNE BANDE: Terali su me da maci zakucam šape!

Autor Anja Konstantinović

Najgora priča do sada, svi ostali u šoku.

Izvor: MakeAGIF/Zadruga Official

Učesnik Zadruge Kristijan Golubović često cimerima na imanju u Šimanovcima ispriča neku dogodovštinu iz svog života ili neku tajnu iz podzemlja. 

Međutim, jedna od njih je sve zgrozila. Bivši robijaš je otkrio šta su sve tražili od njega kako bi postao član jedne bande.

"Dva brata koja su vodila tu ekipu odvela su me do jednog oluka, na kom je bilo 25 recki. Rekli su mi: 'Tu su ubijeni mačici i štenci... Ako hoćeš da budeš deo naše bande moraš danas da ubiješ jednu životinju'. Jedan je u rukama držao malo mače, a drugi gavrana. Zatim su ptici raširili krila i rasekli ih mačetom na froncle. Bio sam mlad uplašio sam se. Hteo sam gavranu da skratim muke, pa sam ga šutnuo. Njih dvojica su odmah počela krvnički da skaču po njemu, dok je krv šikljala na sve strane", ispričao je on dodao da mu je najpotresnije bilo kada su mu tražili da ubije mače.

"Krenuo sam polako nogom da ga ćušnem, da bi pobeglo, ali ga je jedan od braće zabo pesnicom u glavu! Srce je počelo da mi lupa, ostao sam bez daha, povraćao. Rekli su mi da je to normalno za prvi put", rekao je on.

Kristjan ih je neko vreme izbegaoavo, a kada ih je ponovo sreo imali su najjeziviji predlog.

"Stavili su macu u džak, kojim su udarali o lift zgrade. Predložili su mu da je rasporimo i zakucamo za šape iznad vrata njene vlasnice, a kada žena otvori vrata i prepadne se, da i nju ubodemo i uteramo u stan i mučimo. Nisam pristao. Tada sam shvatio da je od ubijanja životinja do ljudi mali korak. Od tada mrzim svakoga ko povredi životinje", ispričao je Golubović i šokirao sve!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.