TV

"KLAN" - NOVA DOMAĆA SERIJA KOJU SVI NESTRPLJIVO ČEKAJU: Pogledajte novi trejler! (VIDEO)

Autor Katarina Bojović

Bliži se početak emitovanja, a evo i novog trejlera!

Izvor: YouTube/ SERIJA KLAN

Iz pera proslavljenog reditelja Slobodana Skerlića i iz producenstke kuće "Fajerflaj" za kraj godine stiže nam veliko iznenađenje - nova serija "Klan" čiji početak emitovanja svi nestrpljivo čekaju.

Potpuno originalni triler "Klan", ili bolje reći, drama sa elementima komedije, koja svojim stilom podseća na najbolje holivudske projekte čiji glavni likovi s društvene margine već posle prve epizode postaju miljenici publike.

Pored Dimitrijevića i Nezirovića, u "Klanu" ćemo gledati i Vladimira Kovačevića, Nenad J. Popovića, Mladena Sovilja, Ivana Zarića, Uroša Jovčića, Miloša Tanaskovića, Miloša Petrovića Trojpeca i druge. Kreator, reditelj i scenarista serije "Klan" je Slobodan Skerlić, koji je poznat po režiji filmova "Do koske" i "Top je bio vreo". Direktorka fotografije je Maja Radošević, scenograf Kiril Spaseski, kostimograf je Tanja Radišić, a šminku potpisuje Dubravka Bušatlija.

Publici su do sada predstavljena dva trejlera, a sada je stigao još jedan koji nestrpljivoj budi još veću dozu uzbuđenja.

Produkcijska kuća "Fajerflaj" i Telekom Srbija, koji stoje iza ovog originalnog TV projekta, najavljuju da je premijerno emitovanje planirano za 25. decembar na kanalu Superstar TV, a sutradan, 26. decembra, na RTS.

Pogledajte novi trejler za seriju "Klan"!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi