EVO NJE!

JAGODINKA SIMONOVIĆ U JUTARNJEM: Glumica nakon 20 godina pauze oduševila sve! Ovako sada izgleda! (FOTO)

Autor Katarina Bojović

Na pomen čuvene uloge odgovara osmehom!

Izvor: PrvaTV/Screenshot

Dragana Varagić, glumica koja je u čuvenom filmu "Varljivo leto '68" briljirala u ulozi Jagodinke Simonović, pojavila se u Jutarnjem programu Prve televizije.

Iako je napravila dugu pauzu u svojoj karijeri, glumica je angažovana u seriji "12 reči", a trenutno radi i kao profesor u Kanadi.

U studio je došla sa zaštitnom maskom na licu, te je mnogima bilo krivo što ne vide kako čuvena Jagodinka sada izgleda, ali je na njihovu radost voditelj zamolio da je barem na sekund skine sa lica i ispuni želju svojim obožavateljima, što je rado učinila.

Dragana se na pomen uloge u "Varljivom letu" slatko smeje i ističe da je svesna da ju je ona obeleželia, te i da će je zauvek pratiti.

Glumica se prilikom gostovanja u pomenutom programu dotakla i slučaja koji je potresao Srbiju - optužba koje su glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić iznele na račun nekadašnjeg profesora glume Mike Aleksića.

"To je herojski i meni vrlo potresno, imaju svu moju podršku. U Kanadi su stvari uređene drugačije, sva pravila su jasna i pojačana posle 'Me too' pokreta", rekla je.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi