TV

BRUTALNI KOMENTAR ZBOG EKSPLICITNIH SNIMAKA: Socijalno može da joj uzme dete - recite majci da spremi MOTKU!

Autor Dragana Tomašević

Pevačica nije birala reči kada je komentarisala učesnicu Zadruge Maju Marković

Maja Marković
Izvor: Twitter/ZadrugaOfficial

Javnost je poslednjih dana bila u prilici da pogleda nekoliko eksplicitnih snimaka Maje Marković, bivše verenice Jovice Putnikovića i učesnice Zadruge 4.

Sada je klipove koji su preplavili Internet prokomentarisala nekadašnja učesnica rijalitija Natalija Ibrahimov, poznatija kao Natalija Trik FX.

"Mogu da kažem - 'hvala ti Bože što imam muško dete'. Da je Maja moje dete, takve bi batine dobila, ne bi znala šta ju je snašlo. Ma, ubila bih je, bre. Za nju je samo motka kada izađe i to sada kažem njenoj majci. To je sramota kakve nema. Blam za sve njene. Prvo onaj snimak gde je omamljena, pa onda sad ovaj gde se dete igra, a ona traži onu stvar. Gori je snimak gde se čuje njen maleni sin. Onaj prvi može da se navede pod zezanje, ali drugi je strava i užas. Monstruozno je da Maja nema osećaj da je dete tu. Ona drpa muškarca i moli za seks pred sinom. Daleko bilo! Da li je svesna da sada socijalno može da joj oduzme sina? To su gnusne stvari", rekla je Natalija.

Pevačica je dodala i da je Maja među najomraženijim ljudima u Zadruzi.

Izvor: YouTube/ Zadruga Official

"Kako nije... Prvo to što je uradila tom dečku u momentu kada ga je osramotila dok je on bio na aparatima posle udesa. Ja se osećam odvratno, to je takav gnusan čin, a onda kada sam videla šta je radila dok su bili u vezi. Sramota. Ta žena ne zna gde udara. Majke mi. I žao mi je i ubila bih je".

Pogledajte skrinšotove jednog od snimaka koji je zapalio javnost:

(MONDO, Rijaliti)