HAOS!

"TE MANGUPSKE FORE S ULICE NEMOJ OVDE" - PLJUŠTALE PROZIVKE U ZVEZDAMA GRANDA: Mili i Bosanac u klinču - "Sram te bilo"

Autor Katarina Bojović

Članovi žirija u sukobu.

Izvor: YouTube/Zvezde Granda/screenshot

Poslednja epizoda takmičenja "Zvezde Granda" bila je i više nego uzbudljiva, a naročito kada je nakon nastupa Elene Milenkovski i Marka Petkovića usledio žestoki okršaj članova žirija.

Naime, Marko je dobio više glasova od Elene, a Dragan Stojković Bosanac je obrazložio svoje glasove i naišao na negodovanje ostalih "sudija".

"Kandidat broj jedan bio je jako loš, ali čujem da u tvom glasu postoji nešto što tvom producentu može doneti makar jedan promil slave, koju on priželjkuje. Dao sam glas da pokušaša još jednom u sledećem krugu, ako sad prođeš", rekao je.

Ostali članovi su se nadovezali, te počeli da komentarišu izgled drugog kandidata, pohvalivši mu stajling, a Saša Popović rekao je da je Bosanac "ostao u kamenom dobu". Ubrzo su se dotakli i pevačice koja je pod mentorstvom Aleksandra Milića Milija, a zbog sukoba mišljenja su on i Bosanac upali u žestok sukob.

"Daj, ne lupaj više, devojka je raznela bre. Predivna energija i prva i druga pesma. Savršena je bila ", odbrusio je Mili, a Bosanac je istom merom uzvratio:

"Prvo Mili, upristoji se malo, razgovaraš sa damom. Uprostoji se, te mangupske fore sa ulice nemoj ovde. Nemoj da si nepristojan. Imaš damu pred sobom sa kojom pokušavaš da razgovaraš, sram te bilo", završio je Bosanac.

Izvor: YouTube/Zvezde Granda/printscreen

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.