TV

U MINIĆU MEŠALA CRNU I ZLATNU: Seka zapevala u emisiji "Majke i snajke" - voditelj je pecnuo za "Aspirin"! (FOTO, VIDEO)

Autor Dragana Tomašević

Pokušali da pomognu takmičarima, samo ih zasmejali.

Izvor: YouTube/Kurir/screenshot

Nova epizoda emisije "Majke i snajke" i nove nagrade, ali i prepucavanje voditeljke Seke sa kolegom Rašom.

U večerašnjoj epizodi smo gledali porodicu Povolni u kojoj se majka Marija "sukobila" sa snajkom Ivanom, koja je na samom početku priznala da je ovo "prilika da konačno počne da kuva".

"Pitala sam da muža da li da nas prijavim za kviz, a on mi je rekao: 'Pa ti ni kući ne kuvaš, gde ćeš na televiziji?!", rekla je Ivana i nasmejala sve u studiju.

Seka i Raša su ponovo odbili da pomažu takmičarkama, ali se Seka ipak u jednom trenutku dohvatila varjače da promeša... pa zapevala:

"Pomešaj ove noći crnu i zlatnu, po mojoj koži slikaj kao po platnu...".

Pogledajte:

Kada je došlo vreme za degustaciju, Seka je, braneći majku, pecnula snajku.

"Ovde ima mnogo vina", rekla je Seka, nakon čega je Raša dodao: "A, nigde aspirina"!

Ipak, Ivanine šnicle su bolje prema njenom suprugu Zlatku, što joj je bilo dovoljno uprkos činjenici da je promašio koja je skuvala koje jelo i propustio šansu da osvoji 10.000 dinara nagrade.

"Drago mi je što sam pobedila, ali mi duguje 10.000", rekla je Ivana.

POGLEDAJTE EMISIJU:

Ove nedelje u borbi za nagrade su svekrve Sonja, Jadranka, Marija, Verica i Dragana, a snajke su Sanja, Gabrijela, Ivana, Marina i Milena. Tri para smo već videli, ostaju još dva!

Emisiju "Majke i snajke" premijerno možete pratiti svakog radnog dana od 20 časova na Kurir televiziji, kao i u repriznom terminu od 15.05.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.