TV

VODITELJ NOVE S KOJI JE DAO OTKAZ UŽIVO ZAPALIO SRBIJU: Reagovala i Karleuša - evo šta je poručila Darku Mitroviću!

Autor Dragana Tomašević

Snimak voditelja Nove S koji je u programu dao otkaz, bacio bubicu i izašao iz studija, prokomentarisala i popularna pevačica

Izvor: MONDO, screenshot/Nova S/Instagram/karlesusastar

Voditelj i"Mentalno razgibavanje" na televiziji Nova S Darko Mitrović, juče je u programu uživo dao otkaz! Razlog za ovakav postupak je saopštenje kojim se njegova matična kuća ograđuje od Mitrovićevih izjava o vakcinaciji izrečenih u "Razgibavanju", odnosno njegov pokušaj da razgovara s uredništvom nakon njihovog postupka, koji nije urodio plodom.

Zbog njegovog obraćanja gledaocima, a potom i otkaza, veliki deo javnosti je komentarisao "šta je upravo gledao na televiziji", a na društvenim mrežama se oglasila i pevačica Jelena Karleuša i napisala:

"Apsolutna podrška Darku Mitroviću".

Mitrović je juče u emisiji "Mentalno razgibavanje" javno obratio menadžmentu televizije i rekao da je "kao autor i voditelj emisije pokušao da stupi u kontakt sa urednicima i da spreči ovo i da od njih čuje u čemu je bio problem u jučerašnjoj emisiji".

-"Šta sam ja to rekao i kada sam ja to rekao.Pošto ovu televiziju uređuju Brankica Stanković, Antonela Riha, Jovana Gligorijević, Ivan Ivanović i ostali, ja sad dajem otkaz i doviđenja".

Pogledajte snimak:

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.