KO JE NAJBOLJI?

KOGA SU NAJBOLJE ODGLUMILI U SERIJI - SLOBU, ČEDU, MARIJU, LEGIJU?! Glasajte u MONDO anketi!

Autor Katarina Bojović

Korisnici društvenih mreža ne prestaju da komentarišu glumce, a šta vi kažete?

Izvor: Firefly production/YouTube/Printscreen/Porodica/RTS1/Screenshot

Svi su nestrpljivo čekali finale trenutno najpopularnije domaće serije "Porodica" u kojoj smo kroz pet epizoda pratili dešavanja u Vili Mir i gledali kroz šta prolazi porodica Milošević.

Dramatične scene, likovi, dijalozi i arhivski snimci svakodnevno nas podsećaju na događaje iz ne toliko daleke istorije, a sama serija je izazvala brojne reakcije, te korisnici društvenih mreža ne prestaju da komentarišu glumce koji su briljirali u svojim ulogama.

Na Tviteru su se kroz ceo serijal nizali komentari na račun raspodele uloga, kao i same glume, ali je prednjačilo mišljenje da je Boris Isaković "bolji Sloba od Slobe", kao i da je Mirjana Karanović fenomenalno odigrala ulogu Mirjane Marković.

Podsećamo, glavnu glumačku ekipu pored Borisa i Mirjane čine: Tijana Marković (Marija Milošević), Uliks Fehmiu (Zoran Đinđić), Radovan Vujović (Vladimir Beba Popović), Milan Marić (Čedomir Jovanović), Vuk Kostić (Milorad Ulemek Legija) i mnogi drugi.

Serija je zvanično završena, Milošević je uhapšen, a vi nam kažite - ko se najbolje ostvario u svojoj ulozi?

Glasajte u anketi:

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Podsećamo, serija "Porodica" prikazala je šta se sve dešavalo u noći između 31. marta i 1. aprila 2001. godine, kada je Slobodan Milošević bio uhapšen.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.