TV

TRANSFER ODJEKNUO KAO BOMBA! Jovana Jeremić se vraća na male ekrane - evo gde ćemo je od sada gledati!

Autor Dragana Tomašević

Voditeljka Jovana Jeremić dan posle otkaza dobila novi posao? Odmah se oglasila!

Izvor: YouTube/ TOXIC TELEVISION /printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić navodno je našla novi posao samo 24 sata pošto je dala otkaz na Hepi televiziji!

Dan pošto je u ispovesti MONDU Jovana Jeremić otkrila da je napustila Jutarnji program da bi se posvetila detetu, mediji su preneli da je našla novi posao na televiziji Pink!

"Još se ne zna u kom će se formatu voditeljka sada naći, ali je velika verovatnoća da će se pridružiti već uigranom timu ružičastog jutarnjeg programa, rame uz rame sa Deom Đurđević, Irinom Vuković i Predragom Sarapom", preneli su domaći mediji.

Izvor: TV Pink/screenshot(Mondo

 Voditeljka se sada oglasila i rekla da je "i dalje rano da se priča o prelasku".

"Rano je da se priča o bilo kakvom prelazu, jer hoću da se odmorim i posvetim detetu", rekla je Jovana.

Jovana Jeremić
Izvor: Instagram/jovanajeremicmilosevic

Juče je kao bomba odjeknula vest da je voditeljka Jovana Jeremić dala otkaz na Hepi televiziji gde je bila na čelu Jutarnjeg programa. Ona se ekskluzivno za MONDO oglasila i rekla da "želi da se posveti detetu koje je zapostavila zbog šerova na Hepiju".

Sada je otkrila da je zbog televizije zapostavila ćerku Leu, koja sa dve i po godine još nije progovorila, pa želi da ispravi svoju grešku.

"Mnogo sam zanemarila Leu, nisam provodila dovoljno vremena sa njom, nisam joj posvećivala pažnju i energiju. Malo smo razgovarale. Ništa od onog što sam radila sa Leom nije bilo sa zadovoljstvom, već sam samo odrađivala, a energiju usmeravala na pravljenje Jutarnjeg programa".

(MONDO, Objektiv)

Tagovi