BEZ DLAKE NA JEZIKU

MILICA KEMEZ NIJE ZASLUŽILA 2. MESTO: Zerina posle silnih skandala oplela po cimerki, pa otkrila da li će u Zadrugu 5!

Autor Branka Bajić

Zerina Hećo prokomentarisala Nadicu Zeljković i Milicu Kemez.

Izvor: Instagram/zerinooooo/milicakemezofficial

Nekašanja učesnica "Zadruge", Zerina Hećo, koja je bila u žiži javnosti zbog skandala s pevačem Dadom Glišićem, otkrila je da li će ući u petu sezonu rijalitija. 

Bosanska starleta je i prokomentarisala Nadicu Zeljković, pobednicu Zadruge 4, kao i drugoplasiranu Milicu Kemez, koja je rasplakala sve životnom pričom i naposletku dobila montažnu kuću od 60 kvadrata

"Nadicu sam javno podržala prvi put otkako sam učesnik rijalitija. Drago mi je što je uzela pobedu, zaslužila je. Što se Milice tiče i njenog drugog mesta, ne mogu da kažem da je kao igrač zaslužila to mesto, međutim, drago mi je da je dobila ono što joj je bilo potrebno, a to je krov nad glavom", rekla je Zerina i dodala:

"Nema potrebe, niti ulazim u težinu nečijeg života, jer niko od nas ne zna šta se dešava iza zatvorenih vrata i šta je i koliko neko prošao i kakav mu je put bio. Uvek mi je drago da je neko uspeo u nečemu, a nisam ja ta koja može da komentariše da li je to zasluženo, niti bilo ko od nas. Ko sam ja da sudim bilo kome?".

A o tome da li će je gledaoci videti i u Zadruzi 5, rekla je:

"Ja sam se predala tome da se rešim duhova iz prošlosti. Želim da se posvetim sebi i isključivo sebi, predugo sam gubila vreme na druge".

(MONDO/Srbija Danas)

Tagovi