TV

UZELE 100.000 EVRA U RIJALITIJU I JOŠ ĆE! Kija i Nadica dobile ponude da uđu u Zadrugu 5 - "Veliki novac je u igri!"

Autor Dragana Tomašević

Majka i ćerka koje su se u rijalitiju proslavile i već odnele pobedu pregovaraju o uslovima da postanu deo nove sezone rijalitija.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Kristina Kija Kockar, pobednica Zadruge 1 i njena majka Nadica Kamel koja je odnela pobedu u nedavno završenoj Zadruzi 4 na spisku su potencijalnih učesnika nove sezone rijalitija, a kako se šuška, velike su šanse da će od septembra ponovo postati deo ovog TV formata.

"Kija i Nadica trenutno pregovaraju o ulasku u Zadrugu 5, ukoliko bi se ekipi pridružili Sloba Radanović i Luna i Marko nastao bi kuršlus pred kamerama. Kija i Nadica su po jednom odnele pobedu, realne su šanse da ponovo ostvare zapažena mesta i dobro se plasiraju. Kockareva je dobila dobru ponudu koju teško da će da odbije, veliki novac je u igri, ostalo je još da ona kaže svoje uslove pa da pokušaju da postignu dogovor kojim će obe strane biti zaqdovoljne", rekao je izvor blizak produkciji i dodao:

"Ugovori o novim učesnicima se drže u strogoj tajnosti, tako da i ukoliko Kristina prihvati ponudu i odluči da postane deo rijalitija do samog početka Zadruge 5 neće smeti da otkrije. Ona je odnela ubedljivu pobedu u prvoj sezoni Zadruge i dobro je profitirala, ali novac se troši. Uložila je dosta u svoju pevačku karijeru, korona traje, nastupe nije imala i nije uspela da zaradi od mikrofona. Najbolji način da se ponovo opari bi joj bio da se vrati u rijaliti, tu je i postala poznata. Nadica je trenutno zabrinuta oko majke, i to je jedino koči da odmah prihvati ugovor o ulasku u Zadrugu 5. Sa druge strane Nadicu su ljudi brzo zavoleli, a i ona je uživala u druženju sa mladima i vremenu koje je provela u Šimanovcima. Trenutno brine oko majke i plaši se da nju ostavi, ali sigurno je da će uspeti da se snađe i organizuje nekog ko ćre baki priskočiti u pomoć i umesto nje obavljati svakodnevne obaveze. Ostalo joj je da proveri svoje zdravlje i odradi kontrole koje je najavljivala, pa da prelomi".

(MONDO, Blic)

Tagovi