TV

OVO NIJE MOJA ĆERKA, MUKA MI JE! Majka maloletnice iz Zadruge očajna - "Sramota je da izađe iz kuće, samo plače"! 

Autor Branka Bajić

Milica Veselinović je razočarala majku Anu, koja ne može ni da je gleda od sramote.

Izvor: YouTube/Zadruga Official

Maloletna učenica Zadruge 5 Milica Veselinović započela je vezu s Mensurom Ajdarpašićem odmah nakon ulaska u rijaliti, a ubrzo su imali i vrelu akciju pre kamerama, zbog čega je njena majka očajna.

Ana Veselinović danima ne može da se pomiri s ćerkinim ponašanjem, koja je u Zadrugu ušla da bi pokazala da nije kao Mina Vrbaški, lakog morala, ali ubrzo sebe i demantovala.

"Ana danima ne može da se sastavi. Samo plače, sramota je da izađe iz kuće. Proklinje dan kad je njena ćerka odlučila da uđe u rijaliti. Ona joj je govorila da nije to za nju, da je mlada i neiskusna, ali Milica joj je obećavala da će biti dobra i da je neće obrukati", ispričao je izvor.

"Međutim, sve je ubrzo palo u vodu, nijedno obećanje dato mami nije ispunila. To je Anu mnogo povredilo i stalno ponavlja istu rečenicu kad upali TV: 'Ovo nije moja ćerka, muka mi je kad gledam šta radi'", navodi izvor i dodaje:

"Miličina mama nije dobro ni fizički ni psihički, odbija da jede zbog čega joj se pogoršalo zdravstveno stanje, pa je i nedavno završila u Hitnoj zbog visokog pritiska".

(MONDO/Blic)

Tagovi