TV

NEDOSTAJE NAM KARLEUŠA, ALI CECA JE OZBILJAN IGRAČ! Pevač otkrio tajne sa snimanja - Ušla u zverinjak i počela da UJEDA!

Autor Dragana Tomašević

Đorđe David otkrio nepoznate detalje sa snimanja nove sezone muzičkog takmičenja Zvezde Granda

Izvor: ATA Images/G.G.

Pevač Đorđe David, jedan od članova žirija muzičkog takmičenja Zvezde Granda, otkrio je da ga je pogodio odlazak Jelene Karleuše, ali i da ga je dolazak Cece Ražnatović itekako iznenadio.

On je otkrio detalje koje gledaoci još nisu bili u prilici da vide i rekao da je "Ceca veoma intrigantna".

"Odlazak Jelene je napravio tu neku vrstu nostalgije, fali nam realno. Međutim, Ceca je neko ko je doneo potpuno drugu boju, različitu i veoma, veoma intrigantnu. Ona je ozbiljan igrač, pokazala je to u emisiji, tu joj jako zavidim. Ona je na keca legla u priču, ušla u zverinjak i krenula da ujeda vrlo dobro. Iz emisije u emisiju ona se otvara sve više i upada u igru. U prošloj emisiji je oplela po Miliju, u ovoj sada koju ćemo gledati oplela je po Bosancu. Uopšte ne sumnjam da će naći razlog za svakog od nas da ga dobro ispresliša i da pokaže koliko je spremna na igru. A onda slede i kontraudarci. Veoma je inspirativna i uklopila se odlično",  rekao je Đorđe David i tako najavio da se sprema pravi karambol u novoj sezoni.

(MONDO, Kurir)