TV

TANJA SAVIĆ NE MOŽE DA ME DEMANTUJE! Jovana Jeremić žestoko o aferi o kojoj bruji Srbija - Sve sam proračunala!

Autor Branka Bajić

Afera o kojoj ne prestaje da se priča.

Izvor: youtube/screenshot/Tanja Savić/Pink Tv/Screenshot

Afera Tanje Savić i političara Draška Stanivukovića glavna je tema ovih dana svih medija, kako domaćih, tako i u regionu, a Jovana Jeremić već je iznela svoj stav o tome.

Voditeljka je ovu temu izabrala i u jutarnjem programu na televiziji Pink, i još jednom naglasila da je bila u pravu kada je obelodanila navodnu vezu pevačice i gradonačelnika Banje Luke. 

"Tanja ne može da me demantuje, možda ja izgledam šašavo s ovom kosom i možda se pitaju šta će ova na televiziji, ali ja nikad nisam izašla pred kamere s neproverenim informacijama! Sve što sam izgovorila je tačno!", rekla je voditeljka, pa dodala:

"Ne možeš da demantuješ Jovanu Jeremić!".

Istakla je i da Draško Stanivuković stalno dolazi kod nje, verovatno misleći na gostovanja u emisijama, pa još jednom stavila do znanja da sve radi promišljeno.

"Moj svaki potez je veoma proračunat! Ovo je šoubiznis", u svom stilu je komentarisala Jovana. 

Podsetimo, ranije je na temu afere Tanje i Draška rekla:

"Ništa ja više neću izneti od onoga što sam rekla. Ja znam sve detalje, ali sam rekla ono što sam rekla i neću nikada otkriti imena, odnosno ime tog političara. Ono što je najvažnije jeste da političari u budućnosti moraju da paze gde 'ubacuju' i gde 'guraju', tamo možda gde ne bi smeli da 'guraju', ono što treba da vode računa gde 'guraju', uglavnom, jedno je tačno, iz iskustva, čak i mog ličnog. Državnici vole novinarke, a političari vole estradne umetnice".

U javnost je ubrzo isplivao i njihov zajednički snimak iz jednog kluba u kojem je Tanja nastupala, a Stanivuković joj se pridružio na bini kada je pevala pesmu "Zlatnik". Grlili su se i držali za ruke, i pokazali da među njima ima "nešto više".

Podsetimo, kako su izvori naveli za medije, Tanjina i Draškova veza počela je u januaru ove godine, a oko tri meseca kasnije zajedno su boravili na Jahorini s prijateljima.

Budući da je pevačica bila u delikatnoj situaciji zbog problema sa suprugom Duškom Jovančevićem koji joj je odveo decu u Australiju 2020. godine, ali i pošto je Stanivuković bio u stabilnoj vezi, njihovu ljubav su strogo krili sve do poslednjeg trenutka, kada su posle nekoliko meseci odlučili da se više ne viđaju.

Mediji su preneli tvrdnje izvora da pevačica i mladi političar, koji je oduvek mamio uzdahe žena, nisu imali pravu vezu, već da su se viđali "poluobavezno".

Tagovi