TV

ZBOG OVOGA LUNA I ANASTASIJA NE GOVORE?! Đoganijeva iskreno o prekidu prijateljstva - Pričalo se da sam joj UZELA DEČKA!

Autor Katarina Bojović

Luna Đogani progovorila o prekidu komunikacije sa Anastasijom Ražnatović.

Izvor: Instagram/raznatovicanastasija/Prtinscreen/Kurir TV/Printscreen

Luna Đogani i Anastasija Ražnatović nekada su bile najbolje drugarice, a svoje prijateljstvo krunisale su i kumstvom kada je Cecina ćerka krstila Lunu.

Njih dve godinama ne govore, a o razlozima se u nekoliko navrata spekulisalo u javnosti, ali je i Luna u toku svog učešća u Zadruzi više puta bila pitana za odnos sa Ražnatovićevom.

Ona je sada u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji otvoreno govorila o razlozima zbog kojih su ona i Anastasija prekinule komunikaciju:

"Pričalo se da sam joj uzela dečka, ona se nije oglašavala do skoro i time se smatralo da je ona te priče potvrdila. Bilo mi je mnogo teško, ona mi je i krštena kuma. Mnogo toga smo prošle zajedno i nikada neću moći da zaboravim taj deo svog života. Ništa se konkretno nije desilo, putevi su nam se razišli. Odrasle smo zajedno i samo se u jednom trenutku naša mišljenja nisu uklapala. Ona se zaljubila, bila je stalo sa tim dečkom, ja sam imala nešto svoje i samo se se razišli. Nismo se svađale, ni vređale. Nikada nisam dobila ružnu reč od nje, niti ona od mene", objasnila je Luna.

Poslušajte je: