TV

NAKON SKANDALA MISICA HITNO POVUČENA SA TAKMIČENJA: Nju će zameniti naša pevačica, evo ko je u pitanju (FOTO)

Autor Radmila Ilić

Nakon skandala koji je potresao Srbiju, misice su momentalno zamenjene. Valentinu koja je pokazala nepoštovanje prema svojoj zemlji zameniće pevačica.

Izvor: Instagram/Printscreen/bunt.svesrbija

Društvene mreže su se usijale zbog iznenađujuće fotografije srpske misice Interkontinentala Valentine Petrović, koja se vidi kako nasmejana pozira sa misicama Albanije, Crne Gore i takozvanog Kosova. I to ne bi bilo čudno, da na fotografiji koja se deli na mrežama, sve četiri devojke ne pokazuju znak albanskoj dvoglavog orla!

Nakon što je javnost potresena ovom slikom, organizatori ali i sama misica odlučili su da Valentinu povuče sa takmičenja i da njeno mesto zauzme poznata pevačica Sara Reljić.

“Šokirala sam se kada sam videla na društvenim mrežama spornu fotografiju. Zaista verujem da naša predstavnica nije imala lošu nameru, i kao što kaže, verujem da je to uradila u nekom naletu euforije. Ipak, kada predstavljaš svoju zemlju na bilo kom takmičenju, moraš da vodiš računa o svemu. U Miss Yu kompaniji nas uče svemu, a i nebrojeno puta su nam naglasili da se dešavalo da naše predstavnice imaju probleme, doživljavaju prozivke, loše komentare, provokacije i omalovažavaja od predstavnica Albanije i sa Kosova. To je česta pojava. Zato u kompaniji dosta rade sa nama na svim poljima, spremaju nas i na takve stvari koje su moguće. Na žalost, Valentinina trunka nepažnje ili nepromišljena odluka je dovela do ovog haosa. Iskreno, podržavam odluku i devojke, ali i Miss YU kompanije da se ona povuče sa takmičenja jer je u drugi plan stavljen izbor za lepotu, a u prvi politika, kojoj nikako nije mesto na ovakvim manifestacijama”, prokomentarisala je Sara Reljić za Alo.

Evo kako izgleda Sara koja je zamenila Valentinu:

(Mondo)