TV

NIKAD NEĆU ZABORAVITI ŠTA MI JE REKAO DOK SAM SE SELILA IZ NAŠEG STANA: Srpska voditeljka o krahu braka s glumcem

Autor Dragana Tomašević

Rastanak Nataše Miljković i Srđana Timarova obeležili poštovanje i ljubav.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Voditeljka Nataša Miljković bila je u skladnom braku s glumcem Srđanom Timarovim, koji se, nažalost, okončao nedugo nakon što je par dobio sina Lazara.

Godinama kasnije Nataša i Srđan su u odličnim odnosima, a jednom prilikom su se slikali za jedan naš nedeljnik i dali zajednički intervju u kojem su pisali o međusobnoj ljubavi i poštovanju.

Nataša je jednom prilikom istakla da ni njihov razvod, kao i svaki drugi, nije bio lak, a potom opisala dirljivi trenutak kada se iseljavala iz zajedničkog stana.

"U našem slučaju bilo je bola tuge, preispitivanja, pitanja da je on u pravu ili ja... da je bilo ega verovatno bi sve bilo drugačije. Vraćamo se na to da ne možeš ego da staviš ispred ljubavi koja je bila velika i onog najvrednijeg što je iz te ljubavi proizišlo — deteta. Postoji trenutak koji nikada neću zaboraviti, to je onaj kad se iseljavam iz našeg stana. Srđan mi je pomogao da kutije sa stvarima donesem do mog stana, a onda me je poljubio u obraz i rekao: Ti si mnogo dobar čovek. Oboje smo slomljeni, a ja ulazim u stan i dođe mi da vrištim", rekla je svojevremeno Nataša za Hello.

Voditeljka važi za jednu od najlepših na našim malim ekranima, a Srđan je istakao da nije samo njena lepota to što je u njemu probudilo ljubav.

"Natašu sam zavoleo ne samo zato što je lepotica, što je očigledno, već što je možda veća lepota njenog bića. Nju je nemoguće ne voleti".

Tagovi