TV

PREVARILA MUŽA NA TELEVIZIJI, SAD TRAŽI STAN U BEOGRADU I 150.000 EVRA! Dalila iznela zahteve - hoće 4.000 evra NEDELJNO

Autor Dragana Tomašević

Dalila Dragojević od čelnika Zadruge tražila da izmene ugovor koji je potpisala

Izvor: YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević odlučila je da dobro naplati prevaru i raspad braka sa Dejanom Dragojevićem, zbog čega traži da bude adekvatno nagrađena.

Rijaliti učesnica je od produkcije zahtevala izmenu nekih tački ugovora, što podrazumeva više novca, a neimenovani izvor blizak produkciji tvrdi da je tražila honorar od 150.000 evra ili stan u Beogradu.

Starleta iz Bosne smatra da je za svega nekoliko meseci od početka emitovanja rijaltiija doprinela šou programu i podigla gledanost, da smatra da treba dodatno da joj se plati.

Dalilin honorar do sada je iznosio 1.500 evra nedeljno, što znači da bi od celokupnog učestvovanja u rijalitiju zaradila 60.000 evra.

U razgovoru sa čelnicima, ona je iznela svoje viđenje celokupne situacije, naglasivši šta je sve rizikovala i izgubila, te da je svesna šta je tek čeka kada izađe u spoljni svet. Zbog toga je imala nove uslove kako bi nastavila da diže gledanost i iznosi svoj prljav veš u javnosti. Navodno, ona je od njih zahtevala da joj se povisi honorar na čak 150.000 evra, uz uslov da se prva polovina odmah uplati na račun.

Dalila je rekla da je spremna i na kompromis - da dobije stan u Beogradu u toj vrednosti. Naravno, uslov je i da, ukoliko odnese pobedu u rijalitiju, to bude dodatni novac, nezavisno od honorara ili stana.

Gospođa Dragojević nedavno spominjala zadrugarima da joj je želja da se nastani u Beogradu, te da joj je dosadilo da živi u Republici Srpskoj, u mestu Šepak, gde su ona i Dejan sagradili kuću. Ona je izjavila da je rođena za metropolu, a ne za varošicu, što su prvo primetili i komentarisali korisnici društvenih mreža.

Dalila je pred ulazak u rijaliti od produkcije tražila i posao voditeljke. Sada je pokušala da učvrsti svoju poziciju i da i tu tačku uvrsti u svoj ugovor. I ovu informaciju potkrepljuju dokazi. Pre nekoliko nedelja Dalila se tokom druženja sa cimerima izlanula i rekla kako je čeka posao po izlasku iz velelepnog zdanja u Šimanovcima.

Tada je otkrila da će posle rijalitija imati blistavu karijeru voditeljke na ružičastoj televiziji, ali su je zadrugari zadirkivali i rekli da bi morala da mnogo poradi na dikciji i da za početak nauči da se pravilno izražava.

"Čini se da produkciji njen zahtev koji se tiče honorara nije previše, pa su ga uzeli u razmatranje i dogovaraju se o detaljima. Poznato je da čelnici znaju da nagrade svakoga ko se trudi, a kako je Dalila doprinela da "Zadruga" bude najgledaniji program u regionu, te da je zaista rizikovala mnogo toga, spremni su da je nagrade na pravi način", rekao je izvor.

(MONDO, Stars)

Tagovi