TV

POSAO ZA KOJI VAM NE TREBA ISKUSTVO, A DOBIJETE 30.000 EVRA! Zaradite više od najplaćenijih Srba i postanite POZNATI!

Izvor Promo

Traži se radnik bez iskustva - plata kao Cecin i Čolin honorar za Novu godinu

Izvor: Photographee.eu/Shutterstock.com

Zamislite da pročitate ovaj oglas? Sigurni smo da biste se prijavili za posao, ili makar pozvali da vidite šta se traži od vas a da nije dvočasovni koncert uz prateće igračice i orkestar. Evo odgovora!

Na Kurir televiziji uskoro počinje novi rijaliti Bar za koji možete da se prijavite ako ste punoletni, ne morate da imate prethodno iskustvo u ugostiteljstvu, vaše je da budete vredni, radni, sarađujete i lepo se zabavite. Nagrada je 30.000 evra ili 3,5 miliona dinara iliti 53 prosečne plate u Srbiji. Prijavite se!

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Kada se preračunate zaradićete više od najplaćenijih radnika IT sektora u Srbiji ili pomenutih estradnih zvezda. Sve što se od vas traži je da popunite formular, uđete u Bar, upoznate nove ljude, poslužite nas, a onda razmišljate šta ćete prvo uraditi s tom lovom...

Pratite Bar i na društvenim mrežama - Instagram i Facebok!

Rijaliti bar počinje u decembru na Kurir televiziji, koja je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS IPTV i kablovskog sistema Supernova na teritoriji Srbije, kao i u okviru ponude m:tel-a u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i platforme GO4YU u dijaspori.

Tagovi