TV

PROMENILA LIČNI OPIS, PA PREVARILA MUŽA U RIJALITIJU: Ovako je Dalila izgledala PRE OPERACIJA, o ovim fotkama bruje svi!

Autor Katarina Bojović

Dalila Dragojević pre plastičnih operacija.

Izvor: Instagram/dalila_dragojevic_official/YouTube/Parovi TV Happy

Dalila Dragojević se našla na meti skandala i prozivki kada je nakon samo nekoliko nedelja boravka u Zadruzi prevarila svog, još uvek zakonitog supruga, Dejana Dragojevića.

Dejan i Dalila su u rijaliti ušli kao skladan i srećan bračni par, ali su se ubrzo stvari u potpunosti promenile, kada je ona uplovila u vezu sa Filipom Carem. Dragojević je teško podneo ovaj udarac, a mnogi su osudili Dalilin potez, kao i dalje ponašanje prema svom suprugu.

Dalilu Dragojević je javnost upoznala najpre kao učesnicu rijalitija Parovi, a primetno je da je na početku svoje javne karijere izgledala potpuno drugačije.

Ona nikada nije krila da se podvrgla bronjim plastičnim operacijama i zahvatima, te i da je sada konačno zadovljna svojim izgledom.

Učesnica rijalitija je operisala nos, povećala usne i uradila obrve, a tokom njenog prvog učešća u Zadruzi komentarisalo se i da je povećala jagodice. Pred ulazak u aktuelnu sezonu je izvadila biopolimer iz usana, a ceo proces je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Pogledajte transformaciju Dalile Dragojević:

Tagovi