TV

MAHIR S KNEDLOM U GRLU GOVORIO O MAJCI: Pitala je šta ću da pevam, a leži u bolnici - pevač zamalo zaplakao u emisiji

Autor Dragana Tomašević

Mahir Mulalić, pobednik muzičkog takmičenja Zvezde Granda, govorio o majci koju je izgubio pred samo finale u kojem je na kraju i pobedio

Izvor: Kurir televezija / printscreen

Mahir Mulalić je ovogodišnji pobednik muzičkog takmičenja Zvezde Granda gde je u finalu nastupao pod "baksuznim" rednim brojem 13.

Mladi Gračanlija Mulalić je osvojio automobil, dve pesme i kompletan marketing od produkcije, a u svom prvom intervjuu je istakao da pobedu posvećuje svojoj pokojnoj majci koja je preminula u toku njegovog učešća u pomenutom takmičenju. Sada je, gostujući u emisiji "Kontra šou" na Kurir televiziji, zamalo zaplakao prisećajući se majke.

"Ona mi je bila najveća podrška. Mati je mati. Sinovi, ćerke, čuvajte svoje majke jer kada odu izgubite brižnost. Dobijete breme, da vi onda budete brižni prema drugima", rekao je Mahir i otkrio da je majka preminula tokom takmičenja.

"Pred snimanje osmine finala. Desetak dana pred snimanje", rekao je pevač i nastavio: "Moja majka je sve žrtvovala da bi nama dala, rekla lepu reč da nam ulepša dan, posudi pare da niko od nas ne zna i kupi nam stvari... to je bila jedna divna žena. Baš mi je drago što mi je ona bila majka".

Mahir je rekao da je od njene smrti prošlo osam meseci, "ali mu i dalje odzvanja njen glas - ono 'sine'...".

Mulalić je zbog smrti majke prekinuo takmičenje u Grandu, ali se zbog nje i vratio.

"Marija me je vratila u takmičenje, stalno me je zvala i govorila šta god mi treba... Ja sam razmišljao da li da nastavim i onda sam znao da uzmem i listam poruke koje sam razmenio s mamom.. mislim da je to poslednja poruka gde smo pričali, napisala je 'bori se za sebe, šta ćeš obući..." ona je bila tada u bolnici, a sve ju je interesovalo oko nas".

Tagovi