TV

ŠOK OBRT U SLUČAJU ALEKA BOLDVINA! Jecao u emisiji zbog ubistva snimateljke, tvrdi da NIJE POVUKAO OBARAČ! (VIDEO)

Autor Katarina Bojović

Alek Boldvin komentarisao slučaj koji je šokirao svet.

Izvor: Twitter/ABC News

Kobno snimanje filma “Rust” u kom je snimateljka Halina Hačins izgubila život i dalje potresa javnost. I dok jedni smatraju da je u pitanju splet nesrećnih okolnosti, drugi tvrde da je glumcu mesto iza rešetaka, policija i dalje rasvetljava slučaj a nove informacije se pojavljuju.

Nakon što je član ekipe sa snimanja naveo da "prema scenariju nije bilo neophodno da se puca iz pištolja", Alek Boldvin je u svom prvom velikom intervjuu tvrdio da on "nije povukao obarač".

"Nikad ne bih uperio pištolj u nekoga i povukao obarač. Nikad", rekao je Boldvin u intervjuu koji će se emitovati u četvrtak na "ABC".

U pomenutoj emisiji glumac je naveo i šta se kobnog dana dogodilo, te istakao da nije imao razlog da sumnja da je u pištolju bojeva municija.

"Sećam se toga i pitam se šta sam mogao da uradim. Nju su voleli svi koji su radili s njom, i poštovali. I sad mi je teško da shvatim da je nema. Ne deluje mi stvarno", rekao je Boldvin.

Podsetimo, snimateljka Halina Hačins je ubijena 21. oktobra, a reditelj Džoel Souza je ranjen, kada je Boldvinov pištolj za koji je se mislilo da je bezbedan ispalio bojevi metak tokom snimanja filma u Novom Meksiku.

Evo kako je izgledala nesrećno preminula snimateljka:

Tagovi