TV

ŽELIM DA MI SE DESI NEKI BAJA! Jovana se još nije RAZVELA, a već priželjkuje novu ljubav - ovo mora da ispunjava

Autor Anja Konstantinović

Voditeljka Jovana Jeremić nekoliko puta je skretala pažnju na sebe pričama o razvodu, ali nikada nije rekla da li je i dalje gospođa Milošević.

Izvor: MONDO, Pink screenshot

Jovana Jeremić je na društvenoj mreži Instagram promenila prezime, obrisala je suprugovo Milošević i ostavila samo svoje devojačko Jeremić, te poručila da to za sada ništa ne znači.

Ona je sada progovorila je na temu bivšeg saradnika Milomira Marića, ali i višegodišnjeg braka sa ocem njene ćerke Lee.

"Ostavila sam pečat na 'Hepiju', doživljavala sam televiziju kao da je moja. Dala sam joj zdravlje, dete sam zapostavila. I umesto da žale, trebalo je da plate da ne odem. Ja radim za pare, nisam elitna prostituka i nemam sponzore. Radim za lovu, meni je potrebno da plata bude na nivou da moja ćerka i ja živimo top. Marić je doajen srpskog novinarstva, ja sam učila od njega", rekla je Jovana.

O pričama o razvodu i budućnosti poručila je:

"Sa Leinim ocem... On i ja smo samo prijatelji. Ako dođe do razvoda, ja ću izaći u javnost. Neću dozvoliti da ga neko u javnosti dira, bez obzira kako će ko odlučiti dalje da živi u budućnosti", rekla je Jovanate te otkrila da priželjkuje novog baju koji će moći da joj parira.

"Želela bih u 2022. godini da mi se desi neki baja koji će znati da bude rame uz rame sa Jovanom Jeremić, a ako mi Bog da blagodet da me povuče u visine, to bih volela da mi se dogodi", zaključuje za Jovana Jeremić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/Alo)

Tagovi