TV

KIKA JE BILA ŽRTVA MALTRETIRANJA GODINAMA: Saradnica infuenserke koja se ubila progovorila o njenim problemima

Autor Radmila Ilić

Mlada influenserka oduzela je sebi život, a njena bliska saradnica otkrila je pozadinu ove tragedije.

Izvor: Instagram/printscreen/kikax3

Mira Vladisavljević, direktorka Balkan tube festa, čiji je Kika bila član, oglasila se tragičnim povodom.

Tragedija se dogodila u noći između 8. i 9. decembra, a Kristinina majka potvrdila je da je njena ćerka preminula, a kako je Mira rekla, Kika je godinama vodila mučnu borbu sa bulingom, vidom nasilja na društvenim mrežama.

Naime, Kika, koja je poslednjih godina vodila borbe sa osudama i kritikama na društvenim mrežama, posustala je i digla je ruku na sebe.

"Užasna stvar se dogodila protekle noći. Apelujem na sve medije da pažljivo izveštavaju o ovom slučaju i o devojci koja se pet godina borila sa bulingom. Molim vas imajte razumevanja", kroz suze je rekla Mira za Telegraf.

Podsetimo, Kristina je bila uspešna influenserka a samo na društvenoj mreži Instagram pratilo je više od 350 000 ljudi. Kristina je rođena u Beogradu, 25. jula 2000. godine a vest o njenoj smrti šokirala je javnost i sve generacije.

Ako pomišljate na samoubistvo ili imate takve misli, SOS linija klinike "Laza Lazarević" je 011/7777-000. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(Mondo)