TV

NIKOLA RAĐEN JEDVA STOJI NA NOGAMA: Posle kafane pravio šou na ulici! Zbog alkohola nije mogao ni da vozi (FOTO)

Autor Radmila Ilić

Vaterpolista se opustio sa novom devojkom, a kamere su sve zabeležile.

Izvor: Printskrin, Youtube/Paparazzo Lov // DNK

Nikola Rađen (36) snimljen je kako pod dejstvom alkohola šeta ulicom, a jedva stoji na nogama. On je sa devojkom bio na jednom modnoj reviji, nakon čega su posetili jednu prestoničku kafanu, a kada su krenuli kući moglo se primetiti da su se dobro proveli.

Njega su kamere emisije "Paparaco lov" uhvatile kako ulazi u automobil na suvozačevo mesto jer u takvom stanju nije bio sposoban za vožnju. Dok je dolazio do automobila sve vreme se na ulici ludo zabavljao. Njegova devojka Milica dovezla ga je do kuće.

Nikola i Milica Ristić su sad već u jednogodišnjoj vezi, a iako je Milica pevačica kao njegova bivša supruga Ana Kokić, izgleda da mu prija to što je povučenija i ne juri karijeru.

Pogledajte kako se Nikola ponašao u pripitom stanju:

Nikola je nedavno progovorio i o vaspitanju ćerki.

"Baš sam sa Anom razgovarao, kaže: "Tata, kupićeš pušku!" U šali, naravno. Bićemo kao lovački dom. Šalu na stranu, ja svoje devojčice želim da zaštitim i pružamo im ogromnu ljubav i podršku za sve što rade i to je najbitnije. Siguran sam da će biti dobra deca i znaće da izaberu. Naravno, period odrastanja je jako uzbudljiv u tim godinama, ulaze u pubertet, to treba samo pratiti i kontrolisati, ništa više", rekao je nedavno u emisiji "Premijera".

Pogledajte kako izgleda Nikolina nova devojka:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(Mondo)