TV

GOBELJA 12 SATI SLAVIO ROĐENJE ĆERKE, NA MUZIČARE "PUKAO" 20.000 €! Kaća sve gledala iz porodilišta - isplivali DETALJI

Autor Branka Bajić

Marko Gobeljić jedva čeka da Katarina i beba dođu kući.

Izvor: Instagram/gobeljamg7/Adria Media TV/Printscreen

Katarina Grujić i Marko Gobeljić postali su roditelji 15. decembra, kada je pevačica na svet donela devojčicu Katju. Slavlje je upriličeno u jednom prestoničkom restoranu, gde je Gobeljić okupio kolege i prijatelje, ali i brojne estradne zvezde. 

Fudbaler je punih 12 sati slavio rođenje ćerke Katje, a muzičare je častio sa čak 20.000 evra, prenose mediji.

Proslavu je sve vreme iz porodilišta putem video poziva pratila ponosna mama Katarina, a Gobelja je bio široke ruke i do zore je novčanicama kitio pevače, među kojima su bili: Aleksandra Mladenović, Mia Borisavljević, Vanja Mijatović, Magdalena Vračić, Radiša Trajković Đani koji je tog dana oženio sina, Sloba Radanović, Uroš Živković, kao i kuma Andreana Čekić.

"Gobelja je muzičare častio šakom i kapom! Novčanice su letele cele noći, 'pukao' je oko 20.000 evra. Pored njega, najviše su časćavali Gobeljin kolega iz Crvene zvezde Milan Borjan i tast Gruja. Kad su zasvirali 'Ti si, ćerko, tatin sin' i 'Đurđevdan', letele su čak i ljubičaste novčanice od 500 evra! Bila je i baljkada, slavili smo do osam ujutru!", ispričao je izvor koji je bio na slavlju.

"Kaću su na video poziv naizmenično zvali prijatelji i porodica, kao i sam Gobelja. Kada su došli trubači, on je pao na kolena, igrao i sve vreme je bio sa Katarinom na vezi", rekao je sagovornik. 

Ponosni tata je prokomentarisao kako se oseća i rekao da jedva čeka da vidi suprugu i ćerku.

"Njih dve su dobro, a ja sam najponosniji otac na svetu. Nisam ih još video zbog korone. Videću ih u ponedeljak kada izađu iz bolnice. Kod kuće je sve spremno za dolazak bebe", izjavio je fudbaler, koji je nosio majicu sa natpisom "Dobrodošla, Katja", a potom je ispričao i kako je reagovao kada je saznao da je postao tata.

"Kaća je imala zakazan pregled u sredu ujutru, ja sam je odvezao kod lekara i rekli su joj da ostaje u bolnici. Odmah sam znao da će poroditi. Kada me je Katarina zvala i pokazala Katju, plakao sam od sreće!", priznao je, a svoju kumu Katarinu jedva čeka da vidi i Andreana Čekić:

"Jedva čekam da vidim bebu i Kaću! Predivno je biti njena kuma. Mnogo sam srećna! Najveselija sam, uvek dođem prva i odem poslednja!".

Pogledajte kako je Kaća izgledala samo nekoliko dana pred porođaj, kada su je uhvatile kamere "Paparazzo lova":

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/Informer)