TV

"SKINI SE U GAĆE, NAJBOLJE JE": Sanja Stanković golih grudi na skijanju! Svi se pitaju kako ne dobije upalu pluća (FOTO)

Autor Radmila Ilić

Starleta Sanja Stanković šokirala je kada se golih grudi pojavila na snegu.

Izvor: Instagram/mrs_s.happy/printscreen

Rijaliti učesnica i starleta, Sanja Stanković, oduvek je važila za lepu i atraktivnu devojku, ali je široku javnost iznenadila kada je pokazala da voli i žene, te je stupila u vezu sa Jovanom Tomić Matorom.

Njihova veza trajala je nekoliko godina, živele su zajedno, zajedno učestvovale u rijaliti programima ali onda su pukle. Spekulisalo se i da se Sanja miri sa bivšim verenikom, ali ona i dalje javnosti nije pokazala svog izabranika. Sanja uživa u životu, koristi svaki trenutak za avanturu ali i da zablista,

Stankovićeva je na društvenim mrežama objavila fotografiju sa Kopaonika gde pozira okružena snegom, na snoubordu i u skijaškim pantalonama. Nego, ono što je svima upalo u oči jeste diskutabilan gornji deo garderobe.

Stankovićeva je na ski pantalone obukla vrlo otvorenu majicu koja ima izrez do pupka, i na taj način pokazala svoj dekolte.

"Prehladićeš te lepe grudi", "Kako ne dobije zapaljenje pluća", "Samo upala pluća može da te zaustavi", "Skini se u gaće, najbolje ti je", samo su neki od komentara.

Dekolte je postao Sanjin zaštitni znak, a evo kako se pojavila na jednom prestoničkom događaju:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(Mondo)