UKLJUČITE SE

UŽIVO UKLJUČENJE U BAR: OD VEČERAS SVAKE NOĆI! Nema laži ni prevare - kamere SVE snimaju

Autor Branka Bajić

Svake noći na Kurir televiziji i LIVE iz Bara!

Izvor: Kurir televizija

Večeras ste mogli da odgledate drugu epizodu već popularnog i jedinstvenog rijalitija Bar koji se emituje svake večeri na Kurir televiziji, a od sada ćete svake noći moći da pratite i live uključenja!

Druga epizoda donela je nove svađe, žestoke sukobe i zadatke, a za vođu Bara izabran je barmen Luka Pavlović, koji se već izdvojio zbog svojih zanimljivih iskustava.

Uključenja u Bar ćete moći da pratite svakog dana u terminu od 23.55 do 01 čas, kada će 15 takmičara pokazati na šta su još spremni i polako otkrivati svoja prava lica.

Da li su došli da zarade, što je glavni cilj projekta Bar, ili samo da se promovišu i uživaju bez ikakvog napora, ostaje da vidimo u narednim danima. Za tri meseca samo jedan će osvojiti glavnu nagradu od 30.000 evra.

Ne zaboravite da u Bar u Vlajkovićevoj 8 može navratiti svako od vas!

Pratite Bar i na društvenim mrežama - Instagram, Facebook i YouTube!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zarađenog i žive - da plate komunalije, stan i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT TV, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i BiH, MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud. Na sajtu kurir.rs dostupan je live stream, kao i gledanje epizoda nakon emitovanja.

Tagovi