TV

RELJA KROZ SUZE GOVORIO O POKOJNOM OCU: Sin je poznate balerine, a nakon spekulacija otkrio i ko mu je DRUGI RODITELJ!

Autor Katarina Bojović

Relja Popović progovorio o svojim roditeljima.

Izvor: YouTube/AmiG Show

Relja Popović neko je ko vrlo retko priča o svom privatnom životu, te je malo kome poznato da je bez oca ostao sa samo dve godine i da je živeo s majkom.

Ipak, sve do njene smrti javnost nije bila upoznata sa činjenicom da je Reljina mama bila čuvena baletska ikona Narodnog pozorišta Zoja Begoli, a reper je sada progovorio i o glasinama da je njegov otac albanski glumac Faruk Begoli, što je on demantovao.

Kako je istakao, njegov otac je sportski novinar Srđan Popović koji je svojevremeno radio u "Večernjim novostima".

"Pisali su da je Faruk Begoli moj otac, što nije. Prosto, i ja bih se tako prezivao, ako mi se majka već preziva Begoli i ako mi je otac Begoli, jako teško bi bilo da ja budem Popović. Pokušavali su čak da naprave razne konstrukcije kako pokušavam da sakrijem svoje albansko poreklo. Čak i da sam Albanac, ili odakle god, ja ne bih pokušavao da sakrijem svoje poreklo. Imam podjednaku ljubav prema svim narodima i prema svim dobrim ljudima i podjednako ignorišem sve loše ljude", započeo je za "IDJ tv".

"Moj otac je bio sportski novinar, najveći deo svog života je proveo u listu 'Večernje novosti', gde je i moj ujak, mamin brat, radio. Bio je veliki navijač Partizana. Poslednju noć života je proveo sa igračima Partizana, a ja i danas nastavljam tu neku tradiciju. Sport i Partizan su obeležili njegov život na jedan način, dok sam ja na fakultetu isto studirao novinarstvo, voleo sam da pišem i dotakao to nešto što je bio moj otac, potpuno nesvestan da se to dešava. Nekako smo se susreli, bez da se susretnemo", rekao je on sa suzama u očima.

  Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!



Tagovi