TV

ŽENA I TAŠTA ME OPTUŽILE ZA NASILJE U PORODICI! Poljubac koji je ŠOKIRAO naciju i razvod uz TEŠKE OPTUŽBE

Autor Dragana Tomašević

Kristijan Golubović sumirao proteklu godinu

Izvor: TV Pink / screenshot

Kristijan Golubović govorio je o 2021. godini i svojoj ljubavi sa Kristinom Spalević, sa kojom je uplovio u vezu tokom rijalitija Zadruga 4 .

Golubović je vezu sa Kristinom započeo dok je bio u braku sa suprugom Ivanom - kamere rijalitija Zadruga su na jednoj žurci snimile poljubac oženjenog Kristijana i pevačice iz Šapca, a sada on otkriva da se nimalo ne kaje zbog preljube.

"Ne kajem se ni sekunde, pogotovo zbog novonastale situacije gde me stara ljubav lažno tereti za nasilje u porodici. Moja devojka Kristina polako dolazi u pravu meru u mnogim stvarima i pokazuje ogromnu ljubav prema meni, to mi je bitno i dovoljno da se nadam svemu vrednom u budućnosti. Njena ljubav mi je donela osmeh, oterala monotoniju koja stvara odsutnost jednog člana veze, ubrzala me je i podmladila."

Kristijan je otkrio i da ga je bivša supruga sa taštom optužila za nasilje.

"Ivana i njena majka Milica su me lažno optužile za nasilje u porodici i sem istine na sudu želim i dete sa Kristinom kako bih napokon bio otac svome detetu a ne stranac kako su to Ivana i njena majka učile moju slatku devojčicu Veru".