OGLASILA SE

NIJE MOGLA DA SE NOSI S NAMA! Jovana Jeremić nisko udara - progovorila posle Tanjinog besnog napuštanja emisije!

Autor Branka Bajić

Jovana Jeremić gostovala je u istoj emisiji sa Tanjom Savić.

Izvor: TV Pink/Printscreen/ATA Images/M.M.

Nakon što je u javnost isplivao detalj sa snimanja emisije "Amidži šou", kada je Tanja Savić navodno besno napustila emisiju, oglasila se voditeljka Jovana Jeremić koja je bila u istoj emisiji.

Kako su mediji preneli, Tanja je emisiju napustila pola sata nakon početka snimanja, a u pitanju je bilo praznično izdanje emisije Ognjena Amidžića koji je ugostio Jovanu Jeremić, Ivicu Dačića, Tanju Savić, Branimira Nestorovića.

"Otišla je u WC i nije se vratila, samo je ustala dok sam odgovarala na pitanje. Nisam ulazila u razloge njenog odlaska. Mislim da intelektualno nije mogla da se nosi sa nama, ona nema zajedničke teme sa nama", rekla je Jovana, a na pevačicino mesto je došla Dačićeva snajka Milica Jokić.

Podsetićemo da je upravo voditeljka Jovana Jeremić bila ta koja je u javnost iznela da su pevačica Tanja Savić i Draško Stanivuković u vezi, o čemu se kasnije dugo pisalo i polemisalo u medijima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/Blic)