NERADNICIMA ĆAO!

MOMENTALNO DOBIO OTKAZ U BARU ZBOG NERADA! Voditeljka pobesnela i izvela ga iz kafića, Ksenija ne prestaje da plače!

Posao u Baru ne sme da trpi.

Izvor: Kurir/Printscreen

Posle novogodišnje noći i sjajne atmosfere u Baru, takmičari su i prvog jutra 2022. godine otvorili vrata kafića u Vlajkovićevoj 8. Međutim, u Baru nema zabušavanja i nema nerada, pa je Jan dobio otkaz!

Jan je u razgovoru s menadžerom Bara, Nenadom Mirkovićem, rekao da se ne uklapa u rijaliti, kao i da mu smeta što su takmičari neuredni i poželeo je da izađe.

Posle razgovora s menadžerom, u kojem je izneo sve što mu smeta, ali i ostao pri svojoj odluci, nije se trudio da radi posao, što je i sam priznao.

"Svi znaju nešto da rade, ja ne znam da radim ništa. I ja sam ovde gost", rekao je kasnije Jeleni Nikolić, koja je pokušala da mu stavi do znanja šta znači raditi u Baru.

"Svi ste ovde da pokažete kliko ste sposobni u poslu. Neki se trude, a neki nisu spremni. Jan, ovog momenta dobijaš otkaz!", rekla mu je. 

"Drago mi je da je Jelena meni dala otkaz i konačno idem kući", rekao je Jan, koji se kasnije spakovao, a Ksenija je ostala u suzama. 

Nije lako voditi Bar, nije lako ni raditi u njemu, budući da je u pitanju novi lokal u Beogradu koji treba još više da zaživi.

Ko nije spreman da se u potpunosti preda radu i obavezama oko Bara, ostaje bez posla, jer je Bar jedinstveni rijaliti baš po tome što za onoga ko ne želi da radi nema mesta!

Dođite u Bar, upoznajte se s takmičarima i uživajte u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BARa naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zapratite BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

(Mondo)

Tagovi